Educació integral de l’alumne durant el migdia

Gaudim d’un servei de menjador amb cuina pròpia i de professionals experimentats.

En el nostre servei de menjador oferim un menú equilibrat, alhora que atractiu pels nens i nenes. Tenim molt en compte la qualitat dels productes, procurant que siguin frescos i en la mesura del possible de proximitat.

L’espai del menjador no és només alimentació. També inclou hàbits alimentaris i educació en el lleure. És un altre espai d’aprenentatge, que fomenta i acompanya la nostra acció educativa.

Alimentar-se

Que significa menjar responent a la necessitat d’aportació de nutrició que el nen o nena necessita, i no menjar qualsevol cosa, sinó menjar salut, menjar cultura i menjar convivència.

Descansar i Esplaiar-se

És a dir, trobar l’equilibri entre la necessitat de ruptura lúdica enfront de l’esforç intel·lectual fet al matí i la necessitat de relaxació, pau i bona predisposició vers el treball intel·lectual de la tarda.

Aprendre

Les hores del migdia són un espai d’aprenentatge, d’educació de la vida quotidiana i de les pautes de convivència social, en el qual es poden assolir coneixements, practicar hàbits i habilitats i desenvolupar actituds i valors.

Vols conèixer el nostre equip psicopedagògic?

CONEIX ELS SERVEIS DE L'EQUIP PSICOPEDAGÒGIC