La jornada de portes obertes serà el dissabte 7 de març de 10.00h a 13.00h

Reforcem la pertinença al grup Creixen Educació convertint-nos en Creixen Terrassa

04.03.2020 Esdeveniments

T'agradaria assistir a les Portes Obertes?

Inscriu-te

La nostra escola ha fet un pas més cap a la integració amb Creixen Educació aplicant un canvi de nom: deixem enrere Cultura Pràctica i passem a anomenar-nos Creixen Terrassa.

D’aquesta forma queda palesa l’aposta i projecció de futur vinculada al grup Creixen Educació. Aquest canvi de nom obre una nova etapa al nostre centre per seguir avançant en el nou model pedagògic implantat els darrers dos cursos. Des de la nostra escola seguim construint un model educatiu inspirat en els valors cooperatius que s’anticipa als reptes de futur i dona una resposta centrada en les persones, buscant els millors resultats a nivell acadèmic i humà.

La nostra jornada de portes obertes serà el proper dissabte 07/03/2020 de 10.00h a 13.00h a les instal.lacions del carrer Sant Pere per donar a conèixer l’equipament del centre de la ciutat a les famílies que hi portaran els seus fills el curs vinent. En el transcurs de la jornada de portes obertes farem una xerrada explicativa sobre el model educatiu de Creixen Educació.

Articles Relacionats